techo fijo Vitroglass

Den hållbara och eleganta lösningen för dina utomhusutrymmen

Letar du efter en permanent och snygg lösning för att skydda dina utrymmen utomhus? På Vitroglas är vi specialiserade på att tillverka och installera högkvalitativa fasta tak som är designade för att ge skydd, funktionalitet och stil åt dina verandor, altaner, uteplatser med mera.

När det kommer till att skydda dina utomhusytor så är fasta tak ett idealiskt val, ett som ger dig en permanent och långvarig lösning som inte bara skyddar ditt utrymme från väder och vind utan också höjer dess estetik. På Vitroglas förstår vi vikten av att ha ett utomhusutrymme som du kan njuta av året runt, oavsett väderförhållanden. Det är därför våra fasta tak är designade för att ge maximalt skydd mot regn, sol, snö och vind.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Därför är våra fasta tak är den perfekta investeringen för ditt hem eller företag:

 • Hållbarhet och motståndskraft: Tillverkade med material av högsta kvalitet, våra fasta tak motstår vädret och tidens gång, vilket garanterar flera år av skyddat och bekvämt utrymme.
 • Anpassad design: Våra experter samarbetar med dig för att designa ett fast tak som perfekt passar dina behov och den arkitektoniska stilen på din fastighet, vilket säkerställer en harmonisk och attraktiv integration.
 • Termisk och akustisk isolering: Vitroglass fasta innertak erbjuder effektiv värme- och akustisk isolering, upprätthåller rätt temperatur i utrymmet och minskar buller utifrån.
 • Mervärde: Ett väldesignat och monterat fast tak kan öka värdet på din fastighet och göra den mer attraktiv för framtida köpare eller hyresgäster.
 • Lågt underhåll: Våra fasta tak är designade för att hålla lite underhåll, så att du kan njuta av dina utomhusutrymmen utan att behöva oroa dig för frekvent rengöring eller reparationer.

egen tillverkning

Fasta laminerade glastak

Ett glastak består av ett ramverk i aluminium och laminerat glas utformat för att skydda öppna ytor som pergolor, verandor, terrasser eller innergårdar.

Flexibiliteten som ett glastak ger din veranda eller terrass för med sig är en många fördelar som denna produkt kan ge ditt hem.

Fasta glastak för terrasser

Dessa tak representerar en snygg och praktisk lösning för att få ut det mesta av dina utomhusytor.

De är tillverkade i aluminium och härdat glas vilket innebär att de kombinerar glasets skönhet med funktionaliteten hos ett solitt tak vilket ger din terass skydd och komfort när som helst på året.

Funktioner och fördelar

 1. Ljusstyrka och transparens: Glaset släpper in naturligt ljus och skapar en varm och ljus atmosfär på din terrass. Njut av det yttre panorama och dagens klarhet utan att ge avkall på skydd och välbefinnande.
 2. Skräddarsydd design: Fasta glastak erbjuder en modern och mångsidig estetik som passar alla arkitektoniska stilar. Dessutom kan de anpassas efter varje husägares specifika behov och designpreferenser.
 3. Styrka och hållbarhet: Tillverkade av högkvalitativt härdat glas och hållbara material – fasta glastak garanterar långvarigt skydd mot dåligt väder som regn, vind och sol.
  Termisk och akustisk isolering: Trots deras uppenbara bräcklighet erbjuder fasta glastak effektiv termisk och akustisk isolering. Detta hjälper till att bibehålla den idealiska temperaturen på terrassen och för att minska buller utifrån.
 4. Enkelt underhåll: Glas är ett lätt material att rengöra och underhålla. Fasta glastak kräver lite underhåll vilket gör att du kan njuta av din terrass utan att behöva bekymra dig för frekventa rengöringar eller reparationer.

Fasta glastak förvandlar din terrass till ett ljust och välkomnande utrymme där du kan njuta av naturen utan att ge avkall på komforten.

Fasta polykarbonattak

Fasta polykarbonattak släpper igenom mycket ljus, men något mindre än glastak som låter allt ljus passera.

Polykarbonat är idealiskt för vindar, terrasser, verandor och alla slutna utrymmen på uteplatser eller trädgårdar, och det utmärker sig som det lättaste och mest ekonomiska alternativet som finns på marknaden.

Fördelar med polykarbonattak

 1. Genomskinlighet och ljuskontroll: Njut av naturligt ljus utan bländning eller överdriven värme.
 2. Lätt och motståndskraftig: Lätt att installera och med mindre strukturell belastning.
 3. Mångsidighet och anpassningsförmåga: Idealiskt för vindar, terrasser, verandor och uteplatser.
 4. Värmeisolering: Bibehåller en behaglig temperatur i dina utrymmen.
 5. Enkelt underhåll: Rengöring eller reparationer är inget att bekymra sig över.
 6. Överkomligt pris: Ett ekonomiskt alternativ till material som glas.

Fasta tak – sandwichpanel

Som experter på fasta tak presenterar vi vår fast taklöning med sandwichpanel – idealisk för utrymmen där avskildhet och skugga eftersträvas. Till skillnad från rörliga tak så går dessa inglasningar inte att öppna.

Det här alternativet är perfekt för ytor med mycket sol eller där ytterligare avskildhet krävs såsom invändiga terrasser som gränsar till andras uteplatser.

Tveka inte – välj våra fasta sandwichpaneltak för att få det insynsskydd och solskydd du behöver.

Fördelar med fasta sandwichpaneltak

 1. Värmeisolering: Sandwichpaneler har en isolerande kärna som ger utmärkt värmeisolering vilket hjälper till att hålla en stabil temperatur i det täckta utrymmet.
 2. Akustisk isolering: Tack vare dess flerskiktsstruktur erbjuder fasta sandwichpaneltak bra reducering av ljud utifrån vilket skapar en lugnare och tystare innemiljö.
 3. Motstånd och hållbarhet: Denna typ av tak är motståndskraftig mot dåligt väder såsom regn, vind och hagel vilket garanterar en lång livslängd och minimalt underhållsbehov.
 4. Enkel installation: Sandwichpanelernas lätthet och modulära design underlättar installationen vilket leder till en snabb och effektiv process.
 5. Avskildhet och solskydd: Fasta sandwichpaneltak är idealiska för utrymmen där avskildhet och skugga krävs eftersom deras opacitet förhindrar insyn och minskar solljusets passage.
 6. Valuta för pengarna: Fasta sandwichpaneltak ger utmärkt valuta för pengarna genom en effektiv och hållbar inglasning till en överkomlig kostnad.

Fasta sandwichpaneltak har många fördelar när det gäller isolering, hållbarhet, integritet och anpassning vilket gör dem till ett idealiskt alternativ för att skydda och förbättra dina utomhusutrymmen.

techo de cristal
cerramientos de techo

Pris på fast tak

På vårt företag är vi stolta över att kunna erbjuda fasta tak av högsta kvalitet, designade för att ge skydd, funktion och stil åt dina utomhusytor. Oavsett om du letar efter ett fast tak till din altan, din uteplats, balkong eller något annat utomhusutrymme så kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta lösningen för dina behov.

Men det är inte allt. Vi förstår också att budgeten är en viktig del av alla bygg- eller renoveringsprojekt. Det är därför vi är stolta över att kunna erbjuda offerter skräddarsydda efter dina specifika behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en offert som uppfyller dina behov, inom din budget men utan att kompromissa med kvaliteten.

materiales techos
colores RAL

Material och design

När det gäller utformning av fasta innertak så erbjuder Vitroglas dig olika material för panelerna såsom: glas, polykarbonat eller sandwichpanel.

Dessutom ett brett utbud av ytbehandlingar, inklusive färger för aluminium, träeffektsfinish, etc. På så sätt kan du välja mellan de du gillar mest och de som bäst passar dina behov.