Cerramientos de terrazas en Tabernes de Valldigna
Osynligt glas

Upptäck våra glasgardiner, ett exceptionellt system för att njuta av din terrass eller balkong genom att skapa ett avgränsat, mångsidigt och unikt utrymme.

Säkert har du sett tusentals inglasningar med aluminiumprofiler mellan glasskivor. På Vitroglas erbjuder vi ett inglasningssystem utan profiler som erbjuder flera fördelar jämfört med konventionella inglasningar.

Glasgardiner för terrasser tillåter en annan slags inglasning, med rörliga glasskivor utan profiler, som gör att du kan ta del av utsikten från din terrass eller balkong utan något som skymmer.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Panoramautsikt
cortinas cristal y pérgola bioclimática

Osynliga glasgardiner

cortinas de cristal cerradas
cortinas de cristal abiertas

De vikbara glasgardinerna kan installeras för att passa alla slags terrasser, balkonger eller verandor. Tack vare sitt förvaringssystem kan de helt eller delvis öppnas åt ena sidan beroende på utrymmet eller smak.

Fördelar med inglasning med glasgardiner

sin compromiso
GLASGARDINER – PRIS
Begär offert
Kontakta oss
För en offert
Hur hittade du Vitroglas?

Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig part: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i det juridiska meddelandet.

BEGÄR DIN

KOSTNADSFRIA OFFERT
Hur hittade du Vitroglas?

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Funktioner och säkerhet för glaspartier

Alla våra glaspartier bevarar rummens innertemperatur. Som ett resultat därav kan du göra stora energibesparingar både sommar och vinter. Dessutom kan du med denna typ av inglasning minska buller utifrån med upp till 30 decibel.

Vi är mycket måna om säkerheten och kvaliteten på våra produkter och använder därför alltid de bästa materialen. Vi garanterar att våra glaspartier tål olika väderförhållanden, står emot stötar och erbjuder högsta kvalitet.

Vi använder tio mm härdat glas en typ av glas som används i byggnader där de ger högre motståndskraft och bättre isolering. Om du är ute efter att öka den termiska och akustiska isoleringen så upp hur våra glaspartier med en spalt, i samma system, ger bättre isolering.

VG-2 rodamientos inferiores
detalle cortinas cristal

Montering av glaspartier

Glaspaneltillbehör

accionamientos de cortinas de cristal

Nyckellås

Säkra din inglasning som om den vore en port med handtag. Du kan även välja rörliga lås som inte sitter fast på glaset. Dessa placerar du där du vill låsa med dem.

pomos para cortinas de cristal

Knoppar för glaspartier

Plastknoppar med olika finish och med enkla eller dubbla delar beroende på om du vill ha dem bara ena sidan eller på båda. Metallic eller krom (perfekt för utomhusbruk) du väljer form, stil och funktion.

cortinillas para cortinas de cristal

Persienner

Och för att kunna skydda sig mot solen vid behov så ställer erbjuder vi våra kunder speciella persienner för glaspartierna, fästa i profilerna. De kan täcka hela glaset eller ett avgränsat område, blott genom att flyttas uppåt eller nedåt.

Skräddarsydda ytbehandlingar för glaspartier

För att våra produkter ska anpassas till inredningen i ditt hem och efter din smak så har vi på Vitroglas olika ytbehandlingar för till inglasningarnas övre och nedre skenor. Du kan välja ur ett brett utbud av färger, inklusive silverfinish, träimitation, etc.

PDF-katalog

Ladda ner katalog med all information om glaspartier, modeller, delar, tillbehör och ytbehandlingar.

Datablad

Ladda ner tekniska blad av glaspartier, med tekniska detaljer, mått, delar, tillbehör och mycket mer.