cerramientos en sagunto

Bättre värme- och akustisk isolering

För ökad komfort och isolering erbjuder Vitroglas våra kunder glasgardiner med kamera. Detta inglasningssystem fungerar på samma sätt som de välkända profilfria glasgardinerna, men de erbjuder en hög nivå av ljud- och termisk isolering.

Konventionella glasgardiner använder en 10 mm härdat glas, medan glasgardiner med kamera använder en dubbelglasstruktur med en luftficka, vilket förbättrar deras egenskaper betydligt.

På så sätt kan glasgardiner med kamera användas för olika typer av inglasningar. För terrasser eller balkonger fungerar de som profilfria glasgardiner och för rum som direkt vetter mot utsidan ger de extra isolering.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Panoramisk isolering

Öppningar och placering av glasgardiner med kamera.

cortinas de cristal con cámara abiertas
cortinas de cristal con cámara cerradas

Precis som profilfria glasgardiner kan de anpassas till olika former av terrasser, balkonger eller verandor. Tack vare sitt rullsystem kan de öppnas helt mot ena sidan eller delas, beroende på utrymme eller dina preferenser.

aperturas y disposición de cortinas de cristal
cortinas de cristal con cámara de aire

Fördelar med glasgardiner med kamera

cerramiento de cortinas de cristal con cámara
sin compromiso
BE OM DIN
PERSONLIGA OFFERT.
Kontakta oss
För en offert
Hur hittade du Vitroglas?

Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig part: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i det juridiska meddelandet.

BEGÄR DIN

KOSTNADSFRIA OFFERT
Hur hittade du Vitroglas?

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Egenskaper och säkerhet hos glaspaneler

Kameraförsedda glaspaneler har en tjocklek på 28 mm (4+20+4) eftersom de består av två 4 mm glas med en 20 mm luftspalt (eller argongas).

Detta ger dem mycket goda isoleringsegenskaper.

På grund av deras struktur behöver dessa glaspaneler ramas in med aluminiumprofiler och gummitätningar för att säkerställa effektiv isolering och tätning.

Dessa glaspaneler är vanliga för användning i bostäder, särskilt för fönster som vetter mot utsidan. Till skillnad från vanliga inglasningar använder dock glasgardiner med kamera det karaktäristiska öppningssystemet som profilfria glasgardiner, vilket möjliggör enkel och ansträngningsfri fullständig öppning av utrymmet.

cortinas de cristal con cámara
detalle de cortinas de cristal con cámara

Pris på glasgardiner med kamera

Vi erbjuder anpassade och förpliktelsefria priser som är anpassade till dina specifika behov och specifikationer. Vi arbetar med att skapa en offert som passar dina behov och ser till att du får bästa möjliga värde för din investering.

Begär redan idag din personliga och förpliktelsefria offert. Vårt mål är att ge dig den information och den trygghet du behöver för att fatta det bästa beslutet för dina behov.

Dessutom finns vårt högt kvalificerade team tillgängligt för att svara på eventuella frågor du kan ha om våra glasgardiner med kamera.

Tillbehör för glasgardiner

accionamientos de cortinas de cristal

Nyckellås

Säkra din inglasning som om det vore ytterdörren med ett fast vevlås. Du kan också välja rörliga lås som inte är permanent fastsatta på glaset utan sätts dit när du vill stänga.

pomos para cortinas de cristal

Handtagsknoppar för glasgardiner

Plasthandtagsknoppar i olika utföranden, med enskilda eller dubbla delar, beroende på om du vill ha det på en sida eller på båda. Metalliska, förkromade (perfekta för utomhusbruk), du väljer form, stil och funktion.

Vänligen ange typ av handtagsknopp när du begär pris för glasgardiner.

cortinillas para cortinas de cristal

Persienner

För att kunna skydda dig mot solen vid behov tillhandahåller vi särskilda persienner för glasgardiner. Dessa persienner är fastsatta i profilerna och kan täcka hela glasytan eller bara en specifik del genom att dras uppåt eller nedåt separat.

Ytbehandlingar

Eftersom våra produkter är helt anpassade och skräddarsydda för det utrymme som ska inglasas och våra kunders behov erbjuder Vitroglass ett brett utbud av färger för aluminiumprofilerna. Du kan välja den färg som passar dig bäst eller som bäst passar din hems design, som till exempel silverfinish, träliknande yta, etc.

PDF-katalog

Ladda ner en katalog med all information om glasgardiner med kamera, komponenter, tillbehör och ytbehandlingar.

TEKNISK SPECIFIKATION

Ladda ner teknisk specifikation för glasgardiner med kamera. Tekniska detaljer, mått, tillbehör och mycket mer.