correderas sin perfiles

Skjutglas

Upptäck våra skjutbara glasväggar, ett annorlunda system för att glasa in din terrass eller balkong.

Skjutbara fönster är en av de vanligaste typerna av inglasningar för balkonger eller terrasser. Detta beror främst på deras enkla funktion. Av denna anledning erbjuder Vitroglas glasgardiner för terrasser, ett system för inglasning utan profiler som ger olika fördelar jämfört med konventionella inglasningar.

De skjutbara glasgardinerna består av rörliga glaspaneler utan sidoprofiler, vilket möjliggör maximalt ljusinsläpp utan att förlora utsikten från din terrass eller balkong.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Glasgardinerna erbjuder en helt retraktabel glasning, vilket gör att du kan njuta av utomhusluften när som helst på året, oavsett väder. De är ett idealiskt val för alla utomhusutrymmen, oavsett om du har en terrass, balkong, veranda, vinterträdgård, etc. Förutom deras funktionalitet erbjuder de skjutbara glasgardinerna också en elegant och modern design, vilket innebär att de kan förbättra estetiken i ditt utomhusutrymme.

Våra skjutbara glasgardiner anpassar sig till alla typer av arkitektur och inredning och ger en elegant och sofistikerad look till ditt utomhusutrymme.

Panoramautsikt

Öppningar och placering av profilfria skjutbara glasgardiner.

cortinas cristal correderas cerradas
cortinas cristal correderas abiertas

När det gäller deras funktion liknar de skjutbara glasgardinerna andra skjutbara system genom att de glider på aluminiumspår, vilket möjliggör enkel och nästan ansträngningslös förflyttning. Glasen kommer att hållas isär med hjälp av våra osynliga plastfogar som är mycket lätta att byta ut. Glaspanelerna kommer att placeras på en över- och underkantsskena där de kommer att glida.

De kan anpassas efter kundens behov eller beroende på egenskaperna hos det utrymme där de kommer att placeras, med antingen en fullständigt sidoutsläpp eller en kombinerad öppning. Detta beror främst på antalet paneler som ingår i glasväggen, inklusive en fast panel dit resten kommer att glida, vilket möjliggör olika kombinationer.

Fördelar med skjutbara glasväggar. 

correderas sin perfiles
sin compromiso
BE OM DIN
PERSONLIGA OFFERT
Kontakta oss
För en offert
Hur hittade du Vitroglas?

Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig part: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i det juridiska meddelandet.

BEGÄR DIN

KOSTNADSFRIA OFFERT
Hur hittade du Vitroglas?

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Egenskaper och säkerhet för profilfria skjutbara glaspaneler

Våra glaspaneler bibehåller en stabil inomhustemperatur oavsett var de placeras. Detta resulterar i betydande energibesparingar både på sommaren och vintern. Dessutom minskar dessa glaspaneler ljudet utifrån med upp till 30 decibel.

Precis som med alla våra produkter är vi angelägna om deras säkerhet och kvaliteten på de material som används. Vi använder alltid de bästa materialen och garanterar att våra glaspaneler klarar alla väderförhållanden, tål stötar och erbjuder bästa möjliga kvalitet för din komfort.

Vi använder härdat glas med en tjocklek på 10 mm, vilket är vanligt förekommande inom konstruktion på grund av dess högre styrka och isoleringsegenskaper.

När det gäller säkerhet är det också viktigt att notera att våra profilfria skjutbara glaspaneler uppfyller alla nödvändiga säkerhetsregler och standarder. Dessutom säkerställer vårt högt kvalificerade team av yrkesverksamma en säker och pålitlig installation av profilfria skjutbara glaspaneler i ditt utomhusutrymme.

detalles cortinas cristal correderas
correderas sin perfiles

Pris för profilfria skjutbara glaspaneler 

Vi förstår att priset är en viktig faktor när man söker en högkvalitativ glaslösning. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser på alla våra profilfria skjutbara glasgardiner.

Även om våra priser är konkurrenskraftiga kompromissar vi aldrig med kvaliteten på våra produkter. Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa att våra profilfria skjutbara glaspaneler är hållbara och utformade för att klara av de mest ogynnsamma väderförhållandena. Våra profilfria skjutbara glaspaneler är lätta att underhålla och designade för att hålla i många år.

Dessutom förstår vi att varje projekt är unikt, så vi erbjuder anpassade priser för att möta dina specifika behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en offert som passar din budget och behov, utan att kompromissa med kvaliteten på våra produkter.

SE TEKNISK SPECIFIKATION

Tillbehör för glasgardiner

cerradura

Nyckellås

Mobila nyckellås för att säkra din inglasning. Det rörliga låset placeras inte permanent på glasgardinen utan används bara vid stängning.

uñero

Kromad handtagsplatta

För att öppna de skjutbara glaspanelerna har vi enkla och eleganta handtagsplattor. Dessa placeras på den första öppningspanelen för att underlätta öppningen. Handtagsplattor i kromad stål.

Ytbehandlingar

För att våra produkter ska passa in i ditt hem och smak erbjuder vi olika ytbehandlingar för över- och underkantskenorna på inglasningarna. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, till exempel silverfinish, träliknande yta, etc.

PDF-katalog

Ladda ner en katalog med all information om profilfria skjutbara glasgardiner, tillbehör och ytbehandlingar.

Datablad

Ladda ner teknisk specifikation för profilfria skjutbara glaspaneler med detaljerade specifikationer, mått och mer.