Juntas para Cortinas de Cristal
TÄTNINGSLISTER FÖR GLASGARDINER.

Som experter på glasgardiner för inglasningar erbjuder vi också reservdelar för glasgardinstätningslister, som kan bli slitna efter års användning.

Vi har plasttätningslister och magnetiska tätningar, båda designade med material av hög kvalitet, perfekta både för våra glasgardiner och för skärmar från andra märken.

Vänligen ange ditt val av tätningar när du begär en offert för glasgardiner.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

EXKLUSIVA FÖR VITROGLASS

Magnetiska tätningar

Magnetiska tätningar är enkla att installera och har många fördelar. På Vitroglas är vi det enda företaget i Spanien som distribuerar denna typ av tätningar.

Detta praktiska system består av två sektioner placerade på kanten av glaspanelerna. Genom magnetismen möjliggör det en helt tät försegling mellan dem och ökar isoleringsegenskaperna hos glasgardinerna ännu mer.

En av de främsta fördelarna med denna typ av tätningar är deras hållbarhet, eftersom de kan användas i upp till 10 år utan att behöva bytas ut. En annan av deras egenskaper är deras tjocklek, eftersom vi kan anpassa den till glasgardinerna för bättre tätning, mer eleganta finish och ökad hållbarhet.

Plasttätningar

Denna typ av tätningar är mycket effektiva som skydd mot damm, vind och regn. Vi har olika tjocklekar och storlekar tillgängliga för att kunna anpassa dem efter dina behov.

Syftet med dessa tätningar är att hålla ett minimalt avstånd mellan glaspanelerna i glasgardinerna för att undvika friktion och eventuell skada. Samtidigt är de diskreta för att inte ändra estetiken hos glasgardinerna.

Placerade mellan glaspanelerna är våra plasttätningar tillverkade av material av utmärkt kvalitet och motståndskraft. De kan hålla i 2 till 4 år beroende på de förhållanden de är utsatta för och kan alltid bytas ut utan problem.