Cerramiento para balcones

iNGLASNING AV BALKONG

Följ livet året runt

Med inglasning kan du skydda din terrass, balkong, trädgård och andra utomhusutrymmen utan att offra deras naturliga skönhet. Du kommer att kunna njuta av ett tryggt och säkert utrymme där du kan spendera mer tid med din familj och vänner, oavsett väderförhållanden.

Håll utkik, det är vad en balkong är gjord för. Liten eller stor så kan en balkong ge en fristad, utrymme, platsen du kan njuta av när du vill.

Om det regnar så sjunker komforten även bara lite regn kommer in. Vinden är inte heller trevlig. Och under de kalla månaderna blir den charmiga balkongen ogästvänlig och öde.

Det är dags att ta tillbaka din balkong och ge dig själv det liv du förtjänar! Fråga efter priset på inglasningar från Vitroglas-system som ger tillbaka dig kontrollen över din balkong så att du kan njuta av den så som du föredrar.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt nummer så kontaktar vi dig

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Därför Ska du glasa in din balkong

Glöm traditionella balkonginglasningar. De aluminiumprofiler som håller fast glasen förstör utsikten och förvandlar en vacker öppen balkong till ett växthus med glas, med begränsade möjligheter.

Vitroglas balkonginglasningar är exakt motsatsen – de öppnar för oändliga möjligheter med ditt utrymme.

  • Systemet har inga aluminiumprofiler – det är fäst med skenor nedtill och upptill.
  • Detta håller utsikten intakt så den njutas av till 100 procent.
  • Tillåter en rörlig struktur – på några sekunder kan du skjuta varje parti åt sidan tills hela balkongen är öppen igen, som om du aldrig hade kapslat in den.
  • Om det plötsligt regnar eller vinden blir obehaglig så stänger du på ett ögonblick och är redo att fortsätta njuta av balkongen!

Genom att tillsluta din lilla balkong, med samma system som för våra terrassinglasningar, så skapar du dessutom ett utrymme där du enkelt reglerar inomhusklimatet, vilket gör balkongen mer användbar både under hetaste sommaren och hårdaste vintern.

Och bullret från gatan? Glaset gör att det minskar med upp till 60 decibel!

Inglasning av moderna balkonger

acristalamiento de balcón

Stora balkonger

cerrar balcón con cristales

Rundade balkonger

mejores cristaleras para balcones

Glasbalkonger

acristalamiento de balcon

Små balkonger

Fördelar med att glasa in din balkong

Vitroglas inglasnignar har upp till tio millimeter tjockt, härdat glas. Det är ett högkvalitativt glas som genomgår en industriell härdningsprocess som gör det mer motståndskraftigt och flexibelt. Dessutom med högre säkerhetsmarginal, skulle det trots allt gå sönder så splittras det i småbitar utan skarp egg.

Här är några av fördelarna du kan få genom att glasa in din terrass eller balkong:

  1. Utökad bostadsyta: Med installationen av en inglasning så låter du utomhusyta utöka vardagsrummet i ditt hem. Du kommer att ha ett extra utrymme åt möbler och andra inventarier vilket frigör utrymme i ditt hem.
  2. Lägre ljudnivå: Även om det är trevligt att sitta på balkongen och njuta av utsikten så kan buller utifrån vara irriterande. Genom att sluta till utrymmet kan du avsevärt minska bullerföroreningar och njuta av en tystare och mer intim miljö att dela med familjen.
  3. Lägre föroreningar: Balkonger och trädgårdar kan vara källa till smuts och damm i hemmet, särskilt om du bor i ett område med trafik. Genom att stänga till dessa utrymmen kan du minska mängden föroreningar som kommer in i ditt hem och upprätthålla en hälsosammare miljö.
  4. Förbättra säkerhet: Terrasser och balkonger är sårbara punkter där inkräktare ta sig in i bostaden. Genom att stänga till dessa utrymmen kan du förbättra säkerheten i ditt hem och skydda din familj.
  5. Egen klimatzon: Med lämplig inglasning kan du anpassa klimatet i dina utomhusutrymmen efter årstid. Du kan njuta av sommaren utan att känna dig så varm eller se snön falla med tillräcklig uppvärmning.

Du behöver dock också beakta estetiken och nyttan för att utformningen av inglasningen ska passa din balkong. Det är något som förhöjer upplevelsen. Vi har över ett decennium av erfarenhet och bakom oss finns hundratals olika installationer av inglasning för verandor, balkonger, terrasser, vindar etc.

Det är dags att glasa din balkong och förvandla den till något extra, till en speciell plats. Din urbana trädgård, ditt minigym, din tillflykt eller barnens lekplats, där ni njuta av solljus även på vintern.

Fråga oss om pris på glaspartier, utan förpliktelse, och låt oss din balkong ett liv, oavsett hur liten den är.

Pris för inglasning av balkong

På Vitroglas är vi specialiserade på att skapa kundanpassade balkonginglasning av hög kvalitet. Vi förstår att varje hem är unikt och vilket också gör varje kunds behov unikt.

Därför erbjuder vi individuella offerter över våra balkonginslutningar, skräddarsydda efter dina specifika behov. Vi arbetar med dig för att förstå dina krav och preferenser så vi kan skapa en offert som exakt passar ditt projekt men utan att kompromissa kring kvaliteten i vårt arbete.

Oavsett storleken eller komplexiteten i ditt projekt så är vi här för att hjälpa dig. Vårt team av experter på balkonginglasning kommer att se till att du får den bästa servicen och den perfekta lösningen för ditt behov av balkonginglasning.

Kontakta oss idag för en offert utan förpliktelser.

Exempel på inglasning av balkonger

Vanliga frågor om inglasning av balkong

Kostnaden för att glasa en balkong beror på höjden och längden på denna, vinkeln på den samt vilken typ av inglasning du vill. Vissa juridiska aspekter kan också behöva tas hänsyn till. För mer information – klicka här.

Vitroglas har erfarenhet av att glasa in alla typer och storlekar. Vi tar personligen hand om projekten och anpassar oss till varje kunds behov. Vi är tillverkare vilket gör att vi kan ta fram olika storlekar och kan glasa in såväl den största som minsta balkongen.
När du väljer ett balkonginglasning så väg in faktorer som det lokala klimatet, syftet med inglasningen (ex.vis att utöka bostadsyta, skapa väderskydd etc.), design, estetik, nödvändigt underhåll, materialens kvalitet och hållbarhet samt din budget.
Balkonginglasning kan ge flera fördelar som till exempel att utöka bostadsutrymmet, skydda mot dåligt väder, förbättra energieffektiviteten, minska yttre buller, öka säkerheten och höja fastighetsvärdet.
Installationstiden kan ta en till flera dagar för installation av balkonginglasning beroende på typ av inglasning, balkongens storlek och platsens förutsättningar.

Processen omfattar mätning och förberedelse av området, tillverkning och installation av inglasningsdelarna och sist slutjusteringar.
Materialen som är mest tåliga mot väder och slitage är balking inglasningar med aluminium, PVC och laminerat glas eller dubbla glas. Dessa material erbjuder god motståndskraft mot korrosion, slitage och hårda väderförhållanden.
Anpassningsalternativ för balkonginglasning kan inkludera val av material, ytbehandlingar, färger, glas och öppningssystem. Dessutom anpassas inglasningar till balkongens form och storlek.
För att ordentligt underhålla och rengöra en balkonginglasning så rengör det regelbundet med mild tvål och vatten, kontrollera och reparera tätningningar och packningar samt smörj delarna