cerramientos de cristal para áticos

Inglasning av vindsterass

Toppen kan bli bättre

Vindsterrassen en privilegierad plats. Sol och naturligt ljus i överflöd. Personligt utomhusutrymme. Storslagna somrar. Lev bra utan att knappt behöva lämna hemmet. Ingen, eller nästan ingen, kan se dig. Och du kan se allt.

Hur kan det bli bättre? Enkelt: genom att kunna använda vindsterassen en större del av hela året.

Och för det behöver du en vindsterassinglasning, sådan som vi på Vitroglas tillverkar.

Upptäck glaspartier mot vind!

Kostnadsfri offert och hembesök

Pris för att glasa in vindsterass

UTAN KOMPROMISS

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

rÖRLIGA INGLASNINGAR FÖR vindsTERASS

Varför glasa in en vindsterass?

 • Var ärlig nu: Hur mycket använder du din terrass över året? Vi anar att det allmänt blir mycket på sommaren, något på hösten/våren och ingenting på vintern.

Är det inte frustrerande att ha en så fin plats och bara kunna använda den under halva året? Vi har ett annat förslag: Njut av den 365 dagar om året, även under de värsta stormarna. Du behöver bara ha vindsterassen inglasad med Vitroglas glaspartier.

Glaspartierna skapar ett innovativt inkapslingssystem utan metallprofiler för att hålla partierna på plats. Systemet hålls istället ihop med stöd av skenor i golv och tak, och de härdade glasskivorna stänger utrymmet utan att behöva något mer stöd. Glaspartierna är idealiska för inglasning av verandor, terrasser, balkonger och altaner.

Med detta lyckas vi hålla panoramautsikten intakt. Och desto viktigare: Systemet är flexibelt.

  • Du kan ha det stängt till 100 procent när det är kallt eller regnar.
  • Du kan öppna det till 100 procent i bra väder eftersom varje parti kan vikas åt sidan för att lämna utrymmet öppet.

Resultatet av denna mångsidighet är en vindsterrass som du aldrig har upplevt tidigare: soldäck, uteservering, privat gym, lekplats, drömkontor, trädgård, allt är möjligt!

Fördelar med inglasad vindsterass

 1. Mer bostadsutrymme: Få ut det mesta av din terass, förvandla den till ett extra rum, studieplats, spelrum eller till och med en mysig tillflykt för familjen.
 2. Skydd mot dåligt väder: Våra inglasningar garanterar en skyddad och bekväm miljö, isolerad från väderväxlingar såsom regn, vind och intensiv sol.
 3. Förbättrad energieffektivitet: Tack vare kvaliteten på våra material och en intelligent design så kan du hålla en behaglig temperatur på taket under hela året, vilket sänker energiförbrukningen och därmed dina räkningar.
 4. Minskning av yttre buller: Den akustiska isoleringen av våra inglasningar gör att du kan njuta av ett tyst och rogivande utrymme bortom från de irriterande ljuden från utsidan.
 5. Anpassning: Vi erbjuder dig ett brett utbud av alternativ när det gäller material, färger, ytbehandlingar och öppningssystem, så att du kan anpassa inglasningen till ditt tak efter egen din smak och preferens.
 6. Höjt fastighetsvärde: En rejäl och väl utformad vindsterassinglasning ökar värdet på ditt hem, vilket gör det mer attraktivt på fastighetsmarknaden.

Partiell inglasning av vindsterass

Om du vill njuta av din takvåning med två miljöer så går det eftersom Vitroglas kan anpassa till alla utrymmen. Som tillverkare kan vi anpassa alla våra produkter så att vi kan installera en partiell inglasning med exakt de dimensioner du behöver.

Du bestämmer hur du vill att vi ska göra den partiella inglasningen av terrassen på din vind. Den kan vara modulär, för att kunna öppnas helt och därmed kunna återställa yttre utrymmet. Om du föredrar kan det så kan den installeras med material såsom trä för att förbättra energieffektiviteten. Alternativen är lika många och varierade som det stora utbudet av inglasningar.

Kontakta våra tekniker och så att de kan att ge dig råd om det bästa sättet att göra partiella inglasningar av terrasser på takvåningar av alla slag.

cerrar terraza ático
ático acristalado

Be om en offert för att glasa in din vindsterrass

Våra inglasningar är alltid personliga eftersom varje vindsterrass är unik. Det är därför vi inte kan ge ett ungefärligt pris för att glasa in en vindterrass. Men vi kan anpassa inglasningarna till vilken profil som helst och ta fram partiella eller kompletta inglasningar, för högsta komfort.

Om du har en liten vindsterrass så är helinglasning lämpligast. Å andra sidan är partiella inglasningar vanligtvis mer lämpliga för stora vindsterrasser. En minimal struktur reses då för att ge stöd åt glastaken vilket gör en del av terrassen inglasad och låter andra delen förbli en ständig uteplats.

Det bästa är att du ber oss om en offert, utan förpliktelse. Då mäter vi och går igenom dina önskemål samt ger ett pris på inglasning av din vindsterrass. Bestämmer du dig för att gå vidare så utvecklar en lösning som kommer att ge dig nya möjligheter att använda din vindsterass och därmed öka ditt hems värde.

Du ska ha ett gott liv hemma. Att glasa in vindsterassen med Vitroglas är ett bra sätt att leva bra. Vad sägs om att ta itu med det?

Vanliga frågor om inglasning av vindsterrasser

Priset på en inglasning av vindsterrass varierar beroende på dina krav och behov. Till exempel kommer ytan du vill tillsluta att vara en avgörande faktor. Det finns dock många andra variabler som påverkar slutpriset, såsom material, typ av inglasning, om det gäller partiellt eller hel inglasning etc.

Kontakta våra tekniker för att besöka din takvåning och erbjuda dig en skräddarsydd offert.

Det enda du behöver är att installera en partiell inglasning på vindsterrassen, bara där finns tillräckligt med utrymme för att garantera övergången mellan det öppna och stängda området. Vi tar hand om resten – vi analyserar ditt utrymme för att säkra att en partiell inglasning täcker alla dina behov.

Beroende på lokala bestämmelser och projektets storlek kan det vara nödvändigt att skaffa bygglov innan du installerar en vindsinglasning. Hör med dina lokala myndigheter och och granska boendegemenskapens stadgar innan du startar projektet.
Installationstiden för en vindsinglasning kan variera beroende på typ av inglasning, vindens storlek och villkoren på platsen. Vanligtvis tar det en till flera dagar.
Ja, en väl utformad och korrekt installerad inglasning kan förbättra energieffektiviteten i ditt hem genom att ge tillräcklig värmeisolering och minska både värme- och kylbelastningen.
En väl utformad och korrekt installerad vindsterassinglasning kan öka värdet på din bostad genom att lägga till bostads- och funktionsutrymme, förbättra energieffektiviteten samt ge ljudisolering.