cerramiento para terraza

inglasad Terrass

Elegans, stil och funktionalitet

På Vitroglas utför vi projekt med inglasningar i hela Spanien med hjälp av ett ramlöst inslutningssystem. På så sätt kan vi utvidga vi ditt hem och skapa ett utrymme skyddat mot alla väderförhållanden. Du kan använda din terrass eller veranda året runt, som ytterligare ett rum i ditt hem.

Men den här typen av inslutningar ger också utmärkta lösningar för olika slags verksamheter såsom restauranger, cafeterier eller hotell med terrasser.

Våra inglasningar är anpassningsbara till varje slags utrymme, med alla projekt skräddarsydda för var och en av våra kunder, oavsett typ av utrymme som ska inneslutas (terrasser, verandor, vindar…), dess form eller dess storlek.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Inglasningar för moderna terrasser

Egenskaper hos terassinglasning

Vid installation av Vitroglas-inglasningar används glaspartier utan profiler. Detta system tillåter möjligheten att helt öppna utrymmet utan att exponera någon styrskena eller profil emellan.

På Vitroglas är vi mycket måna om våra produkters säkerhet och kvalitet. Därför använder vi alltid de bästa materialen och garanterar att vårt glas kommer att stänga terrasser, tåla olika väderförhållanden, stå emot slag och erbjuda högsta kvalitet.

För glaspartierna använder vi 10 mm härdat glas, en typ av glas som vanligtvis används i byggnadskonstruktioner och ger större motstånd och isolering. Läs vidare om certifieringarna och deras föreskrifter här.

Sammanfogningen av glaspartierna sker med hjälp av våra eleganta och diskreta plastfogar eller magnetfogar. De senare är en unik lösning från Vitroglas.

Fördelar med inglasningar

sin compromiso
Pris för terrassinglasningar
Begär offert
Kontakta oss
För en offert
Hur hittade du Vitroglas?

Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig part: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i det juridiska meddelandet.

BEGÄR DIN

KOSTNADSFRIA OFFERT
Hur hittade du Vitroglas?

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Så fungerar våra terrassinglasningar

Denna produkt erbjuder en mycket enkel öppning av glasterrassen. Genom ett särskilt förvarningssystem så underlättas förflyttningen av glaspartierna vilket gör att terrassen kan öppnas och stängas utan större ansträngning.

För att öppna så för du helt enkelt alla glasparier till ena änden så att de upptar minimalt med utrymmet och därmed lämnar ett helt öppet utrymme.

Snygga inglasade terrasser

För att våra produkter ska anpassas till inredningen i ditt hem och till din smak har vi på Vitroglas olika ytbehandlingar för inglasningarnas övre och nedre styrskenor. Du kan välja ur ett brett utbud av färger samt silverfinish, träimitation, etc.

Kom ihåg att du kan begära gratis offert, anpassad efter dina behov, vi kommer att ge dig bästa möjliga pris och service.

acabado de perfiles
catalogo ral

Pris för att glasa in din terrass

Begär en kostnadsfri uppskattning för inglasning av din terrass! Förvandla ditt utomhusutrymme till en oas av komfort och stil och njut av alla fördelar som våra skräddarsydda inglasningar erbjuder.

Våra experter på terrassskydd är redo att ge dig råd och förse dig med lösningar som är anpassade efter behov och smak. Oavsett om du letar efter skydd mot väder och vind, extra utrymme för avkoppling och umgänge eller helt enkelt för att förbättra ditt hems estetik och värde så är våra högkvalitativa inglasningar lösningen.

Missa inte denna möjlighet att få en kostnadsfri offert och upptäck hur vi kan förvandla din terrass till ett unikt och funktionellt utrymme.

Idéer för att inglasning av din terrass

Partiell inglasning av terrasser

Om det du vill ha är en partiell inglasning av en teress så räcker det med att en tekniker besöker din fastighet och analyserar utrymmet utifrån dina behov. Då kan vi designa en delinglasning som är helt skräddarsydd för din terrass. Det enda som behövs är tillräckligt med utrymme för att garantera rörlighet mellan det öppna och det slutna utrymmet.

precio cerramiento de terraza

Unika design för att tillsluta terrasser

På Vitroglas är vi tillverkare som vi tar hand om allt:

 1. Vi analyserar ditt utrymme och tar måtten.
 2. Vi designar din terrass.
 3. Vi tillverkar varje del av inglasningen.
 4. Vi installerar kapslingen exakt och noggrant.

Vi anpassar till alla utrymmen oavsett om det gäller en trädgårdsterrass, vind, balkong etc. Lämna det hela åt oss så skapar vi den bästa designen för att tillsluta din terrass.

Vanliga frågor om terrassinglasningar

Varje terrass är unik, liksom varje inglasning. För att kunna erbjuda dig ett definitivt pris på kostnaden för att innesluta en terrass så behöver därför vi först analysera:

 • Storleken på terrassen.
 • Den typ av inglasning du vill installera.
 • Veta om det gäller en total eller partiell tillslutning.
 • Materialen du vill att vi ska använda.
 • Typen av öppning och glaspartiernas rörlighet.
 • Andra faktorer, såsom eventuella behovet av förarbete eller skapa en struktur som ger inglasningen mer stadga.

Om du vill skydda din terrass från det kalla och dåliga vintervädret så finns det flera sätt att göra det på, även om det bästa är genom en vikbar inglasning.

Tack vare glaspartierna så skyddar du din terrass under årets kallaste månader och kan njuta av det utrymmet utan begränsningar. Eftersom inglasningen dessutom är ett genomskinligt hölje så behåller du känslan av att vara utomhus. Det bästa av allt är att kan du öppna ditt utrymme när våren kommer, för att helt återvandla ditt utrymme till ett utomhusutrymme.

Förutom vid sällsynta undantag, som när det specifikt anges i stadgarna för din granngemenskap, är det inte nödvändigt att ha tillstånd för att sätta upp en inglasning. Tänk på att det inte är en byggnadskonstruktion utan en installation.

Om du vill spara på kostnaderna för ditt hölje för att göra det billigare

så kan du välja:

 • Fast inglasning, eftersom den är billigare än en rörlig.
 • Använd material som lackerad aluminium – det ger en av de billigaste inglasningarna.
 • Tillsluta bara en del av ditt utomhusutrymme för att täcka färre meter.