Cerramientos para porches

inglasning av verandor

Maximal optimering

Ett hus med veranda erbjuder oändliga möjligheter. En veranda är som ditt hus utpost, en plats där du kan se livet utanför. En baksida eller privat veranda erbjuder också många andra användningsområden. Om vädret är bra.

Med inglasning av verandor med Vitroglas glaspartier kommer du att kunna njuta av din veranda som aldrig förr och du kan dra nytta av utrymmet genom regn och solsken, genom bra och dåligt väder, precis som du vill ha det, hela tiden!

Vår inglasning för terrasser och verandor är mycket mångsidig och anpassningsbar och gör verandan till en av dina favoritplatser i huset.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Tillslut din veranda med stil

Inglasning av trädgårdsverandor sticker ut med säkerhet och mångsidighet

Kan du föreställa dig att ha din veranda stängd när det är kallt, blåsigt eller regnigt men öppen vid fint väder? Det verkar som magi men det är möjligt. Så här fungrar inglasningar för verandor med glas utan profiler.

Vitroglas inglasningssystem för verandor består av skivar i härdat glas som har hög motståndskraft och inte behöver aluminiumprofiler till stöd. Detta innebär:

 • Fri utsikt över utsidan.
 • Elegant utseende på byggnadens fasad, som behåller sin estetik.
 • Total mångsidighet genomd en profilfria mekanismen som låter glaspartierna föras åt sidan för att lämna passagen helt öppen.

Nu kan du använda din veranda 365 dagar om året, öppen som stängd, efter behov!

Och detta med maximal säkerhetsgaranti eftersom härdat glas är ett material med hög styrka och flexibilitet, där en eventuell krossning av glaset ger ofarliga, icke-skärande glasbitar.

cerramiento de porche independiente
convertir porche en gimnasio acristalado

Varför glasa in din veranda med Vitroglas?

 • Eftersom du kan dra nytta av ett utrymme som annars är otillgängligt en stor del av året på grund av vädret.
 • För det öppnar för oändliga möjligheter att inreda, från vardagsrum till hemmagym.
 • Eftersom vår erfarenhet garanterar ett 100 procent tillfredsställande resultat.
 • Eftersom du värdesätter ditt hem.

Be oss om en offert, utan förpliktelser, för att glasa in din veranda med Vitroglas glaspartier och upptäck hur härdat glas kan förvandla ditt hem och få dig att dra nytta av utrymmet. Vi är tillverkare av inglasningar och står för kvalitet och tillfredsställelse.

VAR ORIGINELL

Inglasning av trädgårdsveranda

verandaglas

Om du har en veranda med utsikt över trädgården och du vill innesluta den och samtidigt behålla utsikten så kan du göra det med en Vitroglas-inglasning. Tack vare de osynlig inglasning kan din veranda att fortsätta att vara ett bra ljusfång åt ditt hem.

Dessutom kan du att få en känsla av rymd trots att du är inne i ditt hem. Skapa ett unikt utrymme där du ansluter till utsidan, med alla insidans fördelar.

Inglasning av rustika verandor

acristalar terraza

Tack vare den rustika verandahöljet kan du dra nytta av det mycket bättre året runt. Få ut det mesta av det mesta av ditt hems charmiga utrymme även om det regnar eller snöar. Ha utsikt över naturen tack vare de osynliga partierna. Förbättra din energieffektivitet genom att bättre kontrollera temperaturen i inne.

Dessutom, ifall du tvekar över designen: vi har vi höljen med imiterat trä och imiterad sten. Så din rustika stil kommer att behålla all sin charm.

Pris på verandainglasning

På vårt företag är vi stolta över att kunna erbjuda verandinglasningar av högsta kvalitet, utformade för att ge skydd, funktionalitet och stil åt dina utomhusytor. Om du letar efter en inglasning för att tillsluta din veranda så kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta lösningen för dina behov.

Men detta är inte allt. Vi förstår också att budgeten är en viktig del av alla bygg- eller renoveringsprojekt. Det är därför vi är stolta över att kunna erbjuda offert, skräddarsydd efter dina specifika behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en erbjudande som passar både dina behov och din budget, utan att kompromissa med kvaliteten

Vanliga frågor kring inglasning av verandor

För att veta priset för att glasa in en veranda så är det först nödvändigt att någon av våra tekniker besöker dig och analyserar:

 • Verandans dimensioner.
 • Hur mycket av verandan du vill ha inglasad.
 • De material du vill använda i din inglasning.
 • Den typ av inglasning du vill ha (partiell, komplett, vikbar, rörlig, fast, etc.)
 • Om det är nödvändigt att utföra någon typ av förarbete eller skapa stärkande struktur.

När teknikern vet allt detta så kan vi erbjuda dig en skräddarsydd offert som täcker alla dina behov.

Det finns många sätt att glasa en veranda. Du kan välja fast eller rörlig inglasning . Om den är rörlig så kan partierna vikas eller skjutas åt sidan. Dessutom kan du välja material där inglasningen ska tillverkas i:

 • Säkerhetsglas: Det är det mest lämpliga eftersom det ger alla fördelar med en inglasning samtidigt som det ljusa, rymliga och estetiska utrymmet bevaras.
 • Aluminium och sandwichpanel: Den kan anpassas med en mängd ytbehandlingar såsom imiterat trä, krom, matt finish etc. även om ljusinsläppet i gengäld offras.
 • Trä: Detta är dyrast på grund av råmaterialet och tillverkningsprocessen. Finishen är dock mycket estetisk och är ett bra alternativ i utrymmen i behov av organisk stil.

En verandainglasning är ett glassystem som installeras i befintlig verandasstruktur för att skydda den mot vädrets makter, förbättra integriteten och öka komforten.

Att glasa in din veranda ger dig flera fördelar inklusive skydd mot väder, ökad integritet, förbättrad energieffektivitet och ökad komfort i alla väder.
Det finns flera glasalternativ tillgängliga för att glasa in din veranda, inklusive glaspartier, skärmar och persienner.
Ja, du kan använda din inglasade veranda året runt för att njuta av dina utomhusytor oavsett väder.
Det underhåll som behövs för en verandainglasning beror på vilken typ av glas du väljer. I allmänhet rekommenderas du att rengöra glaspartier regelbundet för att deras klarhet och förebygga skador.
Ja, det finns många anpassningsalternativ tillgängliga för din verandainglasning, inklusive färg- och ramdesignalternativ.
En verandainglasning kan öka värdet på ditt hem, särskilt om installationen görs professionellt och förbättrar utseendet och funktionaliteten hos din egendom.
De vanligaste materialen för en verandainglasning inkluderar glas, polykarbonat och nät.