techos móviles

DEN PERFEKT LÖSNINGEN FÖR DINA UTOMHUSRYMMEN

Vill du utöka och skydda ditt hem, ge det ett elegant uttryck och samtidigt dra nytta av naturligt ljus 365 dagar om året? Då erbjuder vi dig bästa lösningen: fasta tak eller rörliga glastak.

På Vitroglas är vi hängivna tillverkning och installation av rörliga tak. Vi har ett fantastiskt team av proffs med många års erfarenhet inom branschen som kostnadsfritt som kan ge dig en icke-bindande offert, anpassad till just dina behov.

Kostnadsfri offert och hembesök

VI RINGER DIG!

Lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

egen tillverkning

Rörliga tak av laminerat glas

Vi erbjuder dig individuella lösningar för dina vindar, terrasser och verandor med våra rörliga glastak tillgängliga i både manuella och motoriserade versioner. Dessa tak kommer att förvandla dina utomhusutrymmen till mysiga, eleganta, skyddade och trygga platser.

Våra glas har ovanligt hög termisk effektivitet och stor motståndskraft mot kraftiga stötar. Dessutom har vi tagit fram profiler och glasskivor särskilt för att undvika problem med läckor och vattenansamlingar på taket.

Förvandla dina uteplatser med våra innovativa rörliga glastak – en elegant och funktionell lösning som passar perfekt till vindar, terrasser och verandor.

Rörliga glastaks fördelar och egenskaper

 1. Mångsidighet: Våra rörliga glastak finns i manuella och motoriserade versioner vilket gör att vi kan anpassa taken efter varje användares specifika preferenser och behov.
 2. Skräddarsydda lösningar: Vi designar och tillverkar glastak efter beställningsmått vilket säkerställer en perfekt integration i alla utrymmen oavsett dimensioner eller arkitektonisk stil.
 3. Termisk effektivitet: Glasen i våra rörliga tak erbjuder exceptionell värmeisolering, upprätthåller en behaglig temperatur i utrymmet och minskar energiförbrukningen.
 4. Motstånd och säkerhet: Rörliga glastak är gjorda av högkvalitativa och motståndskraftiga material som tål kraftiga stötar och garanterar säkerhet hela tiden.
 5. Antiläckagelösning: Vi har utvecklat profiler och glasskivor särskilt utformade för att förhindra läckageproblem och ansamlingar av vatten på taket, för att på så sätt skydda det inre utrymmet.
 6. Stil och elegans: Rörliga glastak ger en sofistikerad och modern touch åt alla utomhusutrymmen, och skapar mysiga och eleganta miljöer.

Att välja våra rörliga glastak är en smart och smakfull investering som kommer att förbättra funktionen och estetiken i dina utomhusutrymmen. Upptäck hur våra glastak kan förvandla ditt hem eller din lokal och njut av en utomhusupplevelse utan dess like.

Rörliga tak av polykarbonat

Våra rörliga polykarbonattak erbjuder möjligheten att anpassa dina utomhusutrymmen såsom gallerier, uteplatser, verandor, terrasser, pergolor eller vindar efter väderförhållandena.

Öppna för att njuta av det fina vädret och solen, eller stäng för att skydda mot besvärliga väderförhållanden – våra rörliga tak anpassar sig efter dina behov och preferenser.

Med en mångsidig design kan våra takpaneler täcka vilken yta som helst, oavsett storlek eller komplexitet. Och när du bestämmer dig för att öppna taket. så tillåter de dessutom en öppning på upp till 80 % av taket vilket ger en närmast komplett utomhusupplevelse. Våra tak är designade för att vara diskreta och de skyddar utrymmet utan att hindra ljus eller ventilation.

Fördelar med polykarbonattak

 1. Lätt och robust struktur: Polykarbonattak har en lätt men styv struktur vilket underlättar installationen och minimerar belastningen på byggnaden.
 2. Hög slagtålighet: Dessa tak erbjuder stor motståndskraft mot slag och stötar vilket gör dem till ett hållbart och tryggt alternativ för alla utomhusutrymmen.
 3. Utmärkt värmeisolering: Polykarbonat ger bra värmeisolering, hjälper till att hålla en behaglig temperatur inomhus och minskar energiförbrukningen.
 4. Genomskinlig finish: Polykarbonattak har en genomskinlig finish som låter naturligt ljus passera igenom vilket skapar en ljus och trevlig atmosfär i utrymmet.
 5. Skydd mot UV-strålar: Förutom att låta ljus att komma in så erbjuder polykarbonattak skydd mot ultravioletta strålar – skyddar alltså användare och förhindrar missfärgning av möbler och annan inredning.

Upptäck våra innovativa rörliga polykarbonattak i vårt galleri.

Sandwichpaneler i rörliga tak

Våra rörliga tak med sandwichpaneler erbjuder möjligheten att anpassa utomhusutrymmen som gallerier, uteplatser, verandor, terrasser, pergolor eller vindar så att du kan njuta av det fina vädret och solen, eller stänga dem för att skydda dig mot ogynnsamma väderförhållanden.

Tack vare mångsidigheten i vår design anpassas dessa skjut- eller soltak till vilken yta som helst, oavsett storlek eller komplexitet.

En av de främsta fördelarna med våra rörliga sandwichpaneler är deras öppningskapacitet på upp till 80 %, vilket gör att du kan lämna taket praktiskt taget obetäckt när du bestämmer dig för att öppna upp.

Designade för att vara diskreta och icke-påträngande skyddar dessa tak utrymmet utan att offra ljusinsläpp eller ventilation.
Välj rörliga sandwichpaneltak för att njuta av flexibilitet och anpassningsförmåga i dina utomhusutrymmen, för skydd utan att kompromissa med ljus och luftflöde.

Användning och tillämpning av rörliga tak med sandwichpaneler

Strukturerna som stödjer våra tak är gjorda av galvaniserade stålbalkar och stolpar, tillgängliga i en mängd olika färger och även med ytbehandlingar som imiterar trä.

Deras väderbeständighet ger dem lång livslängd och hållbarhet. Dessa rörliga tak rekommenderas speciellt för:

Verandor
Pergolor
Innergårdar
Takvåningar
Alla typer av terrasser

Välj rörliga sandwichpaneltak för att förbättra funktion och skydd i dina utomhusutrymmen, året om.

Egenskaper hos Vitroglas rörliga innertak

Utnyttja det underbara klimatet på sommaren, och skydda dig mot den hårda vintern, med våra rörliga tak. Denna enda produkt låter dig njuta av öppet utrymme och skydd, allt efter vad väderförhållandena kräver. Det främsta med rörliga tak är möjligheten att öppna taket när du behöver det. Storleken på takets öppning beror på antalet paneler som det byggs av, något som våra experter alltid kan ge dig råd om.

Möjlig öppning, i procent:

Pris på rörliga tak

På vårt företag är vi specialiserade på att tillhandahålla rörliga tak av hög kvalitet som ger skydd, funktion och stil åt dina utrymmen ute. Oavsett om du vill ha ett rörligt tak åt din veranda, uteplats, balkong eller annat utomhusutrymme så kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta lösningen som svar på dina behov.

Dessutom förstår vi vikten av budgetering i alla bygg- eller renoveringsprojekt. Av denna anledning är vi stolta över att ge individuella offerter på lösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov. Vi samarbetar med dig för att skapa offert som möter dina behov, utan några förpliktelser.

Manuell eller automatisk öppning

För rörliga tak erbjuder vi även olika möjligheter i öppningssystemet utan att det påverkar öppningsområdet. Vi har huvudsakligen två typer av system: manuell öppning och automatisk öppning – det senare med ett motoriserat system som kan aktiveras av olika slags kontroller.

Det som sticker ut i båda fallen är att de rörliga taken är helt vattentäta – de har en hermetisk tätning som hindrar vatten från att komma in. Därför kan du hålla bra klimat på din altan året om och dessutom ha möjlighet att öppna och stänga den vid behov.

materiales techos
colores RAL

Material och design

När det gäller utformningen av rörliga innertak så erbjuder Vitroglas dig olika material för panelerna: glas, polykarbonat eller sandwichpanel.

Dessutom ett brett utbud av ytbehandlingar, inklusive färger för aluminium, träeffektsfinish, etc. På så sätt kan du välja mellan de du gillar mest eller de som passar dina behov bäst.