Vitroglas – om företaget

Vår historia

Vitroglas är ett företag etablerat i Alicante (Spanien) sen drygt tio år tillbaka, med syfte att erbjuda en tillverkningstjänst för inglasningar och rörliga innertak, samt deras installation.

Vi har ägnat alla dessa år åt att erbjuda våra kunder en innovativ produkt att komplettera deras hem eller företag med. Vi har också ett bra team till ditt förfogande, både innan och under installationen av produkten, eftersom vi på Vitroglas tar hand om allt tills det är klart.

Se bildgalleriet – lär känna några av våra projekt som genomförs över hela Spanien.

Lära känna oss bättre

oficinas Vitroglass

Kontor

Våra centralkontor finns i San Vicente del Raspeig, Alicante (Spanien), där vi tillverkar alla våra produkter, erbjuder rådgivning och lägger upp budgetar utan förpliktelser. Dessutom har vi olika distributörer över hela landet för att nå våra kunder på bästa sätt.

equipo Vitroglass

Teamet

Vitroglas består av en stor grupp högt kvalificerade personer, särskilt inom glasområdet. Det är individer med omfattande kunskap inom området som erbjuder expertråd om våra produkter.

Samtidigt tillverkar vi alla specialdelar som ingår i våra produkter vilket underlättar servicen av en helt egen produkt. Vitroglas erbjuder leverans- och installationstjänster i alla städer i Spanien.

confianza Vitroglass

Förtroende

Hos Vitroglas ser vi till att vårt varumärke och våra tjänster är synonyma med kvalitet eftersom vi är tillverkare med många års erfarenhet och hundratals nöjda kunder som nyttjar våra tjänster.

Vi levererar för närvarande över hela Spanien åt både företagskunder och privatpersoner, i stora volymer eller styckvis. Vi strävar efter att effektivt och snabbt tillhandahålla alla våra produkter och tjänster åt alla våra kunder.

cofinanciado por la Unión Europea

Vi Leverar över hela Spanien och sverige. Vi anpassar oss till dina behov