inglasning av lokaler

Inglasning för kontor & restauranger

Ifall ni vill skapa en stilren och funktionell atmosfär för er restaurang eller ert kontor, så är våra glaspartier och inglasningar passande för en rad olika verksamheter, som restauranger, hotell, kontor, konferensrum, coworkingcenter och arbetsplatser.

Vår expertis gör det möjligt för er att optimera era lokaler. Oavsett om ni vill kunna använda en terrass året runt, bygga konferensrum eller skapa avskilda områden, så erbjuder vi skräddarsydda lösningar.

Vi anpassar inglasningen helt efter era specifika önskemål, för att säkerställa att ni blir helt nöjda med resultatet.

Kostnadsfri offert och besök

VI RINGER ER!

Be om en offert, utan förpliktelser, för att glasa in ert företags utrymmen

Genom att skicka formuläret så godkänns vår integritetspolicy
Typer av lokaler
cerramiento-oficina

Inglasning för kontor

Inglasning är en effektiv lösning för att maximera en arbetsyta. Det gör det enkelt att dela upp utrymmen, tex att skilja arbetsplatser från mötesrum. Med flexibla, hopfällbara glasväggar kan du snabbt öppna och stänga rummet. Inglasning bidrar inte bara till en mer dynamisk och anpassningsbar arbetsmiljö, utan låter även naturligt ljus flöda fritt.

Inglasning för co-workingcenter

Våra skräddarsydda inglasningar gör det möjligt att effektivt avgränsa olika miljöer och skapa rum som kan anpassas efter behov, vilket maximerar varje kvadratmeter av er yta.

Med våra flexibla vikbara glaspartier kan ni enkelt öppna upp eller stänga avdelningar för att skräddarsy kontors- och mötesutrymmen baserat på era kunders unika krav. Denna approach gör inte bara era lokaler mer estetiska, utan erbjuder också den mångsidighet som krävs för att möta dagens dynamiska arbetsmiljöer.

Inglasning för restauranger

Vi kan göra inglasning för restauranger, barer och kafeer, och kan anpassa våra tjänster till ett brett spektrum av projekt.

Låt oss hjälpa er att utöka och förbättra ert utomhusutrymme på ett sätt som gynnar både er verksamhet och era gästers upplevelse, genom att erbjuda skydd mot oförutsägbart väder 

Inglasning för hotell

Uppgradera ert hotell med skräddarsydda inglasningslösningar. Gör era utrymmen tillgängliga året runt genom att skydda mot regn och ogynnsamt väder. Investera i rörliga taksystem för uteplatser, inglasning av uteplatser, eller en bioklimatisk pergola, som skapar en unik och inbjudande miljö för gäster.

Inglasning för skolor

Skapa skräddarsydda glasavdelningar för klassrummen i er skola eller utbildningscenter. Glas är det idealiska materialet för att skapa öppna och ljusa utrymmen samtidigt som ni behåller en känsla av avskildhet.

Inglasning för butiker

Gör din butik till något utöver det vanliga med smart inglasning. Perfekt för att skapa en öppen känsla eller definiera olika områden på ett snyggt sätt, våra inglasningslösningar lyfter din affärslokals utseende och funktionalitet till en ny nivå. Förvandla enkelt utomhusytor till inbjudande förlängningar av din butik eller dela upp stora ytor i mer intima sektioner för en bättre shoppingupplevelse.

Fördelar med att glasa in en lokal

Inglasning erbjuder flera viktiga fördelar som kan förbättra funktionaliteten och effektiviteten i ert företag:

  • Energieffektivitet: Genom att minska värme- och kylförlusten bidrar inglasning till lägre energikostnader. Det är en smart investering som betalar sig över tid genom betydande besparingar på energiräkningarna.
  • Mer privat: För verksamheter som värderar diskretion, erbjuder inglasning en elegant lösning för att skapa privata områden utan att kompromissa med ljusinsläpp eller öppenhet.
  • Estetisk Förbättring: Ge dina lokaler en modern och inbjudande look med inglasning. Det är ett effektivt sätt att förbättra byggnadens utseende och göra ett starkt första intryck på kunder och besökare.
  • Komfort: Inglasning bidrar till en mer behaglig inomhusmiljö genom att dämpa yttre ljud och optimera temperaturkontrollen, vilket gör dina lokaler till en mer välkomnande plats för både kunder och personal.

Mer inglasningar i kommersiella lokaler

Uppdelning i miljöer

Osynlig avgränsning av lekplatser

Uteserveringar

Kaféer

Pris för inglasning

Vi vill alltid erbjuda högkvalitativa lösningar som är anpassade för att möta varje kunds behov.

Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert, helt kostnadsfritt, och upptäck hur inglasning kan förbättra er verksamhet.