cerramiento para negocios

inglasning av lokaler

Den mest eleganta lösningen för er restaurang eller ert kontor

Våra glaspartier och inglasningar är perfekt för företag såsom restauranger, skyltfönster, hotell, kontor, coworkingcenter eller arbetsplatser.

Vi erbjuder den bästa produkten för att utöka utrymmet i era lokaler genom att glasa in exempelvis en terrass så att ni kan använda den året runt, skapa separata utrymmen på kontor eller till något annat. Vi anpassar oss till alla era behov genom att anpassa produkten till er.

VI RINGER ER!

Lämna ett telefonnummer så kontakter vi er

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller. Grundläggande information om dataskydd:
Ansvarig: FABRICACION VITROGLASS S.L. Syfte: Svara på frågor. Legitimation: Ditt samtycke. Rättigheter: Få åtkomst till, korrigera och radera data. Information: Du kan läsa den detaljerade informationen i den juridiska texten.

Använd er lokal under årets alla dagar

En magnifik lösning för att separera inre utrymmen som exempelvis kontor, det minskar yttre buller och skapar en modern och mer enhetlig miljö. Och glaspartierna kan alltid kombineras med våra glastak för att skapa extra rum, helt inglasat och med möjlighet till fri utsikt.

Våra glaspartier låter er visa produkterna utan att skymma utsikten vilket ger en komplett vy över vad ert utbud. Dessutom bibehåller de temperaturen inne vilket är perfekt för att kunna använda och dra nytta av en terrass under hela året. Lokalinglasning tjänar även som förlängning av lokaler, med en elegant och minimalistisk stil.

cerramiento-oficina

Inglasning för kontor

Kontorsinglasning kan göra att du bättre utnyttjar din arbetsyta. Då kan du underlätta uppdelning av den miljöer, exempelvis i kontor och mötesrum. Om du installerar en hopfällbar inglasning så kan du öppna den för att omfördela ditt kontorsutrymme efter behov. Dessutom kan du, tack vare inglasning, ta vara på ljuset vilket ger din lokal ett modernt och elegant utseende.

Inglasning för co-workingcenter

Disponera era lokaler i miljöer och rum på ett mångsidigt och modulärt sätt med de bästa inglasningarna för co-workingcenter. Tack vare inglasning för separata miljöer kan ni få ut det mesta av alla era kvadratmetrar. Eftersom glaspartierna är vikbara så kan ni dessutom öppna och stänga varje avdelning för att möjliggöra kontor och mötesrum enligt era kunders behov.

Inglasning för restauranger

Utnyttja utrymmet på er terrass bättre med en inglaning som gör att ni kan servera vid alla era utomhusbord även om det regnar eller är väldigt varmt. På så sätt kan ni skapa affärsmöjligheter, skydda utrymme mot dåligt väder och lägga till en extra säkerhetsbarriär i era lokaler. Dessutom gör vi även exteriöra inglasningar av barterrasser och inglasningar av pubar då vi anpassar oss till alla typer av projekt.
cerramientos para restaurantes

Inglasning för hotel

Höj kvaliteten och komforten på ert hotell med inglasningar av alla typer av utrymmen. Skydda era terrasser från regnet och dra nytta av dem under hela året. Installera rörliga tak på era hustak och uteplatser för bättre energieffektivitet. Sätt upp en bioklimatisk pergola i era exteriörer för att skapa unika miljöer. Möjligheterna är så precis så stora som ni kan föreställa er.
separador para salas o aulas

Inglasning för skolor

Dra nytta av utrymmet på er skola eller studiecenter genom att skapa avdelningar anpassade till klassrum. Behåll rymden i era lokaler med hjälp glas, ett perfekt material för att dela upp utrymmen. Det ger era klassrum kommer modernt och tekniskt utseende som inspirerar era elever spektakulära resultat.

Inglasning för butiker

Gör er butik till en unik plats med lokalinglasning. Då kan ni tillsluta utomhusytor för att dra bättre nytta av dem eller för att disponera det inre utrymmet i zoner. Erövra era kunder med en modern stil som inglasning ger och få er verksamhet att växa som aldrig förr.

Cerramientos para tiendas

Disponera miljöerna och rummen i ditt företag på ett mångsidigt och modulärt sätt med de bästa inglasningarna för co-workingutrymmen. Tack vare inglasning så skapar ni separata miljöer ni kan få ut det mesta av alla era kvadratmetrar. Dessutom då glaspartierna är vikbara, du kan öppna och stänga varje område för att skapa kontor och mötesrum utifrån era kunders behov.

Fördelar med lokalinglasning

Lokalinglasning erbjuder flera viktiga fördelar som kan förbättra funktionaliteten och effektiviteten i ert företag:

  • Högre energieffektivitet: Lokalinglasning kan bidra till att minska värme- och kylförlusten i er anläggning, vilket innebär besparingar på era energiräkningar.
  • Större säkerhet: Inglasningar av hög kvalitet kan ge högre säkerhet åt ert företag vilket minskar risken för stöld och vandalism.
  • Förbättrad integritet: Om er verksamhet kräver integritet så kan inglasningar ge en effektiv lösning för att hålla nyfikna ögon borta från era domäner.
  • Visuellt tilltalande: Inglasningar kan förbättra era lokalers framtoning genom att ge dessa ett modernt och tilltalande utseende.
  • Högre komfort: Om era kunder eller anställda tillbringar tid i lokalerna så kan inglasningar ge dem en behagligare miljö genom att minska yttre buller och förbättra värmeisoleringen.

Mer inglasningar i kommersiella lokaler

separación de espacios

Uppdelning i miljöer

cerramientos para centros comerciales

Osynlig avgränsning av lekplatser

cerramientos para terrazas de restaurantes

Uteserveringens terasser

cerramientos para cafeterías

Inglasning av kaféer

cerramientos para aulas

Avdelare för klassrum eller studierum

cerramientos para pubs

Avkopplingszoner på pubar

Pris för inglasning av lokal

I vårt företag är vi engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa lösningar som är anpassade för att möta varje kunds behov.

Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert och upptäck hur lokalinglasning kan förbättra er kommersiella anläggnings effektivitet och utseendet.